De 18 ryttarna red under torsdagen kval i FEI- program för respektive ålderskategori och på fredag morgon final i Grand Prix Kür
Vinnarna i respektive ålderskategori möts dessutom i en superfinal i morgon lördag där den lyckliga vinnaren åker hem 25 000 kronor rikare.

Först ut att visa upp sina Kür program var Young Rider ryttarna och klassen vanns av Emelie Aldenfalk på Winton på fina 73,542 %. Tvåa blev Lina Dolk på rutinerade hingsten Biggles 1015 och tredjeplatsen reds hem av Isabella Tovek på Connery.
- Det är otroligt roligt att rida på den här arenan, det känns lite glammigt! Säger Emelie Aldenfalk. Jag är nöjd med dagens ritt och laddad inför morgondagens superfinal. Det är bara att köra på säger Emelie.

Därefter var det U25 ryttarnas tur och där tog Amanda Eklund på Sambucus hem segern på 71,917 %. På andraplatsen hittar vi Elin Aspnäs på Boukefallos och på tredje plats Mathilde Hannell Deela Mae.
- Jag är otroligt glad och nöjd säger vinnaren Amanda Eklund. Det var debut för oss både i går och i dag i küren så jag hade inga förväntningar alls när jag åkte hit. Mitt mål var att ta mig runt utan allt för många missar så jag kunde inte ens föreställa mig i min vildaste fantasi att vi skulle vinna! Sambucus nöjt verkligen inne på banan och känslan var otroligt bra säger Amanda i ett pressmeddelande. Inför morgondagens superfinal hoppas Amanda att hon ska kunna avsluta tävlingarna här på Gina Tricot Grand Prix med flaggan i topp!

Start- och reslutatlistor här