Resultat

Söndag 8/5:

Malin Baryard Johnsson och H&M Cue Channa 42 (e.Cardento - Robin Z) hade två felfria rundor i 1,50- hoppningen och hamnade på en fjärde plats. Segrade gjorde Penelope Leprovost och Hija van Strokapelleken (e.Calido - Azur Depaulstra)

Även i 1,45-klassen så blev det en fin placering för Malin men då med Corporal VDL (e.Cardento - Grosso Z). Segrade här gjorde Matthew Sampson  och Cedilia (e.Coronado - Caloetto)

Lördag 7/5:

Malin Baryard Johsson och H&M Cassius Clay var dubbelnolla i  1,40-hoppningen och kom på en 4:e plats. Segrade gjorde Matthew Sampson och Cristobal 21.

Alexander Zetterman och Holsteins Matina var felfria i föra rundan i 1,35-hoppningen men fick ett nedslag i andra. Resultatet räckte dock till en 11:e placering. Segrade gjorde Benjamin Devulder och Vert Degris.

Det blev ännu en placering för Alexander Zetterman men nu med Cordalis 8 i 1,40-hoppningen, där de kom på en 3:e plats. Segrade gjorde Nadège Janssen och Popstar Lozonais.

Malin Baryard Johnsson och Corporal VDL visar på fin form då de är dubblenolla i 1,45-hoppningen som går i två faser. De belönas med en fin 3:e plats. Segrade gjorde - ännu en gång- britten Matthew Sampson och Cecilia.

Fredag 6/5:

Peder Fredricson och H&M All In (e.Kashmis Van Schuttershof - Andiamo) gjorde två felfria rundor i 1,50-hoppningen. De var bara tre stycken dubbelnollor av de totalt 70 startande. Det var många som hade problem med tiden i grundomgången, över halva startfältet fick tidsfel.