Så var Billdal Hors Show till ända och arrangören, ryttare och publik kan känna sig nöjda efter ännu ett bra arrangerat meeting. Sammanlagt har över 1000 starter gjorts under fyra dagar.

I dagens Volkswagen Grand Prix som gick över hinder på 1,50-nivå så var det två ryttare som var felfria i första omgången och de var även mellan dessa två som segraren skulle koras.

Sofia Kroon och nio-åriga stoet Lucky Silvana Z (e.L.Silver Joter Z - Cortez) var den som var vassast i dag. Två felfria ritter och riktigt bra tid gjorde att de hamnade högst upp på pallen.

Andra platsen gick till Jens Fredricson  och hingsten Uncanto di Villagana 8e.Canturo - Acord II di Villagana), även de med två felfria rundor men tiden var två sekunder sämre än Sofias.

En av meetingets mest långväga gäst Maria Norman från Umeå Ryttarförening med Ti Quenta B knep klassens sista placering, en sjätte plats.

I 1,45-hoppningen så var Alexander Zetterman och Cordalis 8 (e.Corrado I - Lansing) klart snabbast i tidshoppningen. 

Söndagmorgonen inleddes med en 1,30-hoppning och där var Patrik Andersson med Unique B snäppet bättre än Emma Emanuelsson och Coralle.

Hör ett inslag från P4 Göteborg här

Resultat