Animerad Ring

Prylar

Redaktionen Tipsar

Hästhälsa

Träningstips

Event

Avel

Tävlingsdatabasen

Tidningsarkiv

Mat & Hälsa

Blogg

Ryttarinspiration

Mat & Hälsa

Grill-tips

Sol och fint väder vad passar väl då inte bättre efter en dag i stallet än att grilla. Här får du smarriga recept på både middag och efterrätt.

Träna dig själv

Det är inte bara hästen som behöver tränas för att bli stark, smidig och uthållig - det behöver även vi själva göra. Här hittar du bra och enkla övningar som du kan göra nästan vart som helst.

Smarrig vegetarisk burgare

"Sandras Matkrypin" bjuder oss på Portabelloburgare med halloumi och morotstzatziki. Till efterrätt blir det enkel och smarrig Daimglass.

Medelhavsinspirerad sommarmat

Här är ett recept med kykling, ris, fetaost och lite grönsaker som är lätt att göra, det går ganska fort och det smakar fantastiskt gott.

Underbar pasta med skaldjursås

Vare sig du gör pastan själv eller köper färdig så är detta ett himelskt gott recept på en Saffranstagliatelle med skaldjursås och persiljeolja.

Meny med vårkänsla

Här får du ett härligt recept på Röding, mandelpotatis, hollandaissås, grön sparris och svartrot. Avsluta med en fräsch cirtonpaj med marängtäcke.

Värmande Festmeny

Här får du bra tips på hur du fixar en värmande festmeny bestående av Carpaccio på älg, Smörstekt rådjursfilé, Stekt brysselkål med baconcrush, Ratatouille, Klassisk Gratin Dauphinois och Kaffedoftande rödvinssås.

Läs fler nyheter